Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Αφού αναγνώσετε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με το περιεχόμενο τους, διότι η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.kentrofytoupyrgou.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο των όρων αυτών. Οι παρόντες όροι μπορεί να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση και για το λόγο αυτό οι χρήστες θα πρέπει να επισκέπτονται τακτικά την παρούσα σελίδα προκειμένου να ενημερώνονται για τους κανόνες συναλλαγών. Οποιαδήποτε τροποποίηση του παρόντος θα ισχύει για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά την ημερομηνία τροποποίησης.

Η Εταιρία

Η εταιρία «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ» που διατηρεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kentrofytoupyrgou.gr είναι μία εταιρία που εδρεύει στη ΠΥΡΓΟ ΗΛΕΙΑΣ,Πατρών 111.τκ.:27100. με ωράριο λειτουργείας απο Δευτέρα – Σάββατο 8:00 – 21:00 και τηλέφωνο επικοινωνίας  .


Περιγραφή - Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kentrofytoupyrgou.gr παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Επιφυλάσσεται, όμως, ρητά για το ενδεχόμενο, η αναρτημένη φωτογραφία να μη ταυτίζεται πλήρως με την φυσική εμφάνιση του προϊόντος που παραδίδεται στον πελάτη ( πχ. χρώμα, τύπος).

Οι πληροφορίες που παρέχονται στους χρήστες για κάθε προϊόν από το κατάστημα www.kentrofytoupyrgou.gr δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση συμβουλές για επένδυση ή για επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο πελάτης και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες. Οι ιδιαιτερότητες κάθε εργασίας και η πολυπλοκότητα του τομέα που το www.kentrofytoupyrgou.gr δραστηριοποιείται επιβάλλουν πάντοτε τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας: Ο πελάτης θα πρέπει να έχει συμβουλευτεί το εξειδικευμένο προσωπικό του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΥΤΟΥ και πριν από κάθε χρήση προϊόντος και κάθε εφαρμογή θα πρέπει να έχει διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή κάθε προϊόντος που χρησιμοποιεί. Ειδάλλως, η εταιρία «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ» δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημίες οφειλόμενες σε εσφαλμένη χρήση πωληθέντος προϊόντος ή παρανοήσεως πληροφοριών που παρέχει στην ιστοσελίδα της.

Η εταιρία «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ» ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία μόνο για δόλο ή βαριά αμέλεια.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ» δεν φέρει ευθύνη αστική ή ποινική για βλάβη ή ζημία οφειλόμενη στη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kentrofytoupyrgou.gr, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά των εικόνων, γραφικών, κειμένων, βάσεων δεδομένων, λογισμικών, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων του παρόντος δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ ή και σε τρίτα πρόσωπα τα οποία νομίμως αφορούν και προστατεύονται από τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.

Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο πώληση, παραχώρηση, αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, φόρτωση, μετάδοση, διανομή σε οποιονδήποτε τρίτο των στην παράγραφο 1.1 αναφερόμενων αντικειμένων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας της «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ»., εκτός εάν χορηγήσει ρητά σχετική ειδική άδεια η «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ». Εξαιρετικά, επιτρέπεται η αποθήκευση και η εκτύπωση ενός αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου του δικτυακού τόπου της «ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ» σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική - ιδιωτική χρήση και μάλιστα χωρίς απαλοιφή του ονόματος του δικαιούχου των συγγραφικών δικαιωμάτων και της ένδειξης προέλευσής του από τον δικτυακό τόπο της «www.kentrofytoupyrgou.gr».

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.kentrofytoupyrgou.gr αποδέχονται ότι δεν κάνουν χρήση της ιστοσελίδας της ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ  για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου. Επιπρόσθετα, οι ιδιώτες-φυσικά πρόσωπα αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος  www.kentrofytoupyrgou.gr προορίζονται για προσωπική χρήση και μόνο.

Ασφάλεια - Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ σεβόμενη απολύτως την ελληνική νομοθεσία και κοινοτική νομοθεσία που διέπει τα Προσωπικά Δεδομένα και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα, σύμφωνα με την πιο προηγμένη τεχνολογία, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση των οικονομικών μας συναλλαγών. Τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.kentrofytoupyrgou.gr και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από το ανώτατο σύστημα online ασφαλείας SSL-128 bit. Περαιτέρω η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ επιτυγχάνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.kentrofytoupyrgou.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία της ταυτότητάς σας (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.).Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αξιόπιστη αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους εισάγετε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας δεδομένα.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά εσείς θέλετε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας είστε εσείς μέσω των προαναφερθέντων κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής του από τρίτους. Σε περίπτωση απώλειάς του θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα, σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ δεν έχει καμία ευθύνη για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συμβουλεύουμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας συχνά και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. αριθμός τηλεφώνου).

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για μερικά λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος της  ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ

Η πρόσβαση στα λογισμικά συστήματα της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρίας.

Ειδικά εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας όποτε τούτο είναι αναγκαίο. Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ δεν αποκαλύπτει για κανένα λόγο τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός από τις περιπτώσεις που υποχρεούται εκ του νόμου. Στην περίπτωση που η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους.

Ενημερωτικά Newsletters θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος στην ιστοσελίδα www.kentrofytoupyrgou.gr ή σε απευθείας εγγραφή σας στο ενημερωτικό Newsletter της εταιρείας ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ

Διαδικασία Παραγγελίας

Μπορείτε να ανεύρετε τα προϊόντα που αναζητάτε οδηγούμενοι είτε από την κατηγοριοποίηση που εμείς έχουμε κάνει για εσάς, είτε από τα αποτελέσματα της λειτουργίας αναζήτησης προϊόντος σύμφωνα με τη λέξη ‘κλειδί’ που θα θέσετε.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα "Τρόποι Παραγγελίας", όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Κατά την εξέλιξη της παραγγελίας σας μπορείτε να επισκέπτεσθε την ενότητα "Ο Λογαριασμός μου -> Ιστορικό Παραγγελιών" στην ιστοσελίδα μας ώστε να ενημερώνεστε για την πρόοδο της παραγγελίας σας. Τα στάδια προόδου παραγγελίας είναι τα ακόλουθα: "Νέα": Η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρίας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα της."Σε εξέλιξη": Η παραγγελία σας βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης προϊόντων στην αποθήκη μας."Απεστάλη": Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας."Παραδόθηκε": Τα προϊόντα της παραγγελίας έχουν παραδοθεί στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας."Δεν παραδόθηκε": Τα προϊόντα της παραγγελίας δεν μπόρεσαν να παραδοθούν στο χώρο σας ή στο πρακτορείο της επιλογής σας. Θα επικοινωνήσει μαζί σας το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος. "Ακυρωμένη": Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί από την αποθήκη, συνήθως μετά από συνεννόηση μαζί σας. "Απόρριψη Πληρωμής": Δεν έχει γίνει αποδεκτή η κάρτα σας και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε περίπτωση που στην παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα μας

Σε περίπτωση που δεν λάβετε σχετικό e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας ή ειδοποίησή μας μέσω τηλεφώνου, αποτελεί υποχρέωσή σας να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση, καθώς πιθανά υπάρχει πρόβλημα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε δηλώσει. Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε καταχωρήσει λανθασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η επικοινωνία μας μαζί σας.

Διαφορά Τιμής Καταστήματος - Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Γενικά η πολιτική της εταιρίας είναι η καθιέρωση πρόσθετης έκπτωσης για αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διότι σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος ενασχόλησης του προσωπικού μας (συμβουλές και υπόδειξη κατάλληλου προϊόντος για την εφαρμογή σας) είναι ελάχιστος. Σε κάθε περίπτωση και για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, σας συνιστούμε πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ηλεκτρονικών αγορών τηλεφωνικά: 2231048031 ή μέσω e-mail: eshop@panagrotiki.gr.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, σας εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): "Ευχαριστούμε για την παραγγελία σας. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία και θα την διεκπεραιώσουμε το συντομότερο δυνατό."

Διάφοροι Όροι

Για την βελτίωση των υπηρεσιών μας, την ομαλή εξέλιξη των συναλλαγών μας και την ασφάλειά σας παρακαλούμε να ενημερώνετε αμέσως την www.kentrofytoupyrgou.gr στα ανωτέρω τηλέφωνα ή με email για οποιαδήποτε ασυνήθιστη πληροφορία αναγράφεται στην ιστοσελίδα ( πχ ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή, εξόφθαλμα αδικαιολόγητες διαστάσεις ή ιδιότητες κλπ).

Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του e-shop της εταιρίας πραγματοποιείται από άτομα δικαιοπρακτικά ικανά. Ανήλικοι και άτομα υπό Δικαστική Συμπαράσταση συναλλάσσονται μόνο μέσω των ασκούντων την επιμέλεια αυτών και των δικαστικών συμπαραστατών τους αντιστοίχως.