Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής

  Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ σας δίνει τους παρακάτω τρόπους παράδοσης των προϊόντων σας: 

  1. Δωρεάν αποστολή εντός Ν.ΗΛΕΙΑΣ για αγορές άνω των 120€

  Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ σας αποστέλλει την παραγγελία σας στην έδρα σας, η οποία βρίσκεται εντός Ν.ΗΛΕΙΑΣ χωρίς καμιά χρέωση σε περίπτωση αγοράς προϊόντων άνω των 120€.
  Για αγορές προϊόντων κάτω των 120€  η ελάχιστη χρέωση είναι 3.90 €.

  2. Μεταφορική Εταιρεία

  Όταν ο όγκος και το βάρος του μηχανήματος είναι τέτοια που η αποστολή του με courier καθίσταται ασύμφορη, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με πρακτορεία μεταφορών.

  Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προιόντα στα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του αγοραστή.

  Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα,σε 2-5 εργάσιμες μέρες στη νησιωτική Ελλάδα και σε 3-10 εργάσιμες μέρες στις δυσπρόσιτες περιοχές.

  Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας μεχρι το πρακτορείο συνεργασίας μας στην Αθήνα.

  Για παράδοση στην ακριβή έδρα σας η χρέωση είναι διαφορετική και πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο 2621025214.

  Με αυτό τον τρόπο αποστολής δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή, παρα μόνο η πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.


  3.  Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφοράς Courier


  Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ σας αποστέλλει την παραγγελία σας με εταιρεία courier .

  Η παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα της παραγγελίας σας, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 2 εργάσιμες ημέρες.

  Το ακριβές κόστος των εξόδων μεταφοράς το πληροφορείστε είτε μέσα στο εκάστοτε προϊόν από το αντίστοιχο πεδίο (Κόστος Αποστολής),είτε όταν πάτε να ολοκληρώσετε μια αγορά.

  Για οποιαδήποτε προϊόν που δεν εμφανίζεται αυτή η πληροφορία ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2621025214


  4. Παραλαβή απο το κατάστημα

  Η εταιρεία ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΤΟΥ σας δίνει τη δυνατότητα να παραλαμβάνεται τα προϊόντα, που έχετε παραγγείλει, από τις εγκαταστάσεις μας κατόπιν επικοινωνία μαζί μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

  Η παράδοση μπορεί να γίνει στις ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας (Δευτέρα- Σάββατο 08.00-20.00). 
  Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2621025214